Kuinka hallita synkronointiasetuksia eri laitteissa Windows 10: ssä

Ohjaa Windows 10 ja synkronoi vain haluamasi asetukset laitteiden välillä.

Windows 10: ssä, jos olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, voit pitää tärkeimmät asetukset synkronoituna Windows 10 -laitteissa, joissa käytät samaa Microsoft-tiliä.



Kun synkronointi on käytössä tietokoneessasi, voit synkronoida Microsoft Edge asetukset, salasanat, teema, kieliasetukset, Easy of Access ja monet muut asetukset, kuten tulostin, hiiri, File Explorer -asetukset ja ilmoitusasetukset.



Microsoft lisäsi tämän ominaisuuden, koska asetusten synkronointi laitteidesi välillä auttaa sinua pitämään jatkuvan kokemuksen. Se ei kuitenkaan ole ominaisuus kaikille, koska monta kertaa haluat ehkä pitää kokoonpanot erillisinä. Voit esimerkiksi käyttää tietokonetta teemalla tietyillä väreillä tai tietyillä asetuksilla, mutta et halua, että tabletti käyttää samaa kokoonpanoa.

Onneksi, Windows 10 antaa sinun hallita tarkalleen asetuksia, jotka haluat synkronoida laitteiden välillä, ja voit jopa poistaa ominaisuuden käytöstä, jos haluat asettaa laitteesi eri tavalla.



Tässä opas, opit vaiheet valitaksesi asetukset, jotka haluat synkronoida Windows 10 -laitteiden välillä, tai poistaa sen kokonaan käytöstä.

Kuinka muuttaa synkronointiasetuksia Windows 10: ssä

Seuraavien vaiheiden avulla voit säätää asetuksia, joiden sallitaan vaeltaa laitteiden välillä:

  1. Avata asetukset.



  2. Klikkaa tilit.

  3. Klikkaa Synkronoi asetukset.

  4. Tässä voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Synkronointiasetukset vaihtokytkin ominaisuuden käyttöönottamiseksi tai poistamiseksi käytöstä, tai voit kytkeä päälle tai pois päältä kytkimen kaikissa synkronoitavissa olevissa asetuksissa.

    Windows 10 sallii synkronoida seuraavat asetukset:

    • Teema
    • Internet Explorerin asetukset (mukana Microsoft Edge)
    • salasanat
    • Kieli-asetukset
    • Helppokäyttöisyys
    • Muut Windows-asetukset
    • Kun olet suorittanut vaiheet

    Sync your settings

    Synkronoi asetukset

Kun olet suorittanut vaiheet, vain määrittämäsi asetukset synkronoidaan laitteiden välillä, kun käytetään samaa Microsoft-tiliä.