Kuinka poistaa Windows 10 -asetukset, jotka on synkronoitu Microsoft-tiliin

Voit poistaa ne Windows 10 -asetukset, jotka on ladattu Microsoft-tiliisi, ja tee se näin.

Windows 10: ssä, kun käytät Microsoft-tiliä, voit synkronoida useita asetuksia laitteillesi saadaksesi entistä yhdenmukaisemman kokemuksen. Jotkut näistä asetuksista voivat sisältää nykyisen teeman, salasanat, kieliasetukset ja monet muut asetukset.



Ennen kuin nämä asetukset synkronoidaan laitteiden välillä, ne kuitenkin ensin ladataan Microsoft-tiliisi (tarkemmin sinun onedrive tili) ja jokainen tietokoneesi lataa ja käyttää asetuksia sen mukaan, onko ominaisuus käytössä.



Jos haluat poistaa tämän ominaisuuden kokonaan käytöstä etkä halua, että Microsoft säilyttää kopion asetuksistasi, tai haluat aloittaa alusta puhtaalla asetuksella, on mahdollista poistaa Microsoftin palvelimille ladatut asetukset.

Tässä opas, opit vaiheet poistamaan nopeasti Windows 10 Microsoft-tiliisi ladatut asetukset.



Synkronoitujen asetusten poistaminen Windows 10: ssä

Jos haluat poistaa OneDrive-tiliisi ladatut Windows 10 -asetukset, sinun on ensin poistettava synkronointiominaisuus kaikilla samassa Microsoft-tilillä yhteydessä olevilla laitteilla ja sitten poistettava synkronoidut asetukset. Tässä on miten.

Asetusten synkronoinnin poistaminen käytöstä

Poista Windows 10: n kyky synkronoida asetuksesi pilveen seuraavasti:

  1. Avata asetukset.



  2. Klikkaa tilit.

  3. Klikkaa Synkronoi asetukset.

  4. Sammuta Synkronointiasetukset vaihtokytkin.

    Windows 10 with sync settings disabled

    Windows 10 synkronointiasetukset pois käytöstä

Kun olet suorittanut vaiheet, toista ohjeet kaikilla laitteilla, joissa on sama Microsoft-tili.

Synkronoitujen Windows 10 -asetusten poistaminen

Poista OneDriveen tallennetut synkronoidut Windows 10 -asetukset seuraavasti:

  1. Avaa tämä onedrivesivu.

  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tili tarvittaessa.

  3. Klikkaa Poista -painike sivun alaosassa.

  4. Klikkaa Joo -painike vahvistaaksesi poiston.

    Delete synced Windows 10 settings from Microsoft account

    Poista synkronoidut Windows 10 -asetukset Microsoft-tilistä

Kun olet suorittanut vaiheet, aiemmin OneDrive-tiliisi ladatut asetukset poistetaan. Voit nyt jättää tämän ominaisuuden pois käytöstä Windows 10: ssä, tai voit ottaa ominaisuuden uudelleen käyttöön synkronoidaksesi uuden kopion asetuksista.

Vaikka tämä opas on keskittynyt Windows 10 -käyttöjärjestelmään, voit myös poistaa saman asetuksen käyttämällä asetuksia, jos käytät Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää.